Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Dom Hubová

Ulica: hubová
Obec: Hubová
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
165 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový rodinný dom v obci Hubová. Nachádza sa mimo rušnej cesty v miernom svahu s nádhernými výhľadmi. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, detskej izby, obývačky spojenej s kuchyňou, špajze s výstupom na povalu a priestrannej kúpeľne, kde sa zmestil sprchový kút, vaňa, dve umývadlá a wc. Pivničná časť je upravená a tak je k dispozícii príjemná letná kuchyňa, špajza, práčovňa a samozrejme kotolňa.
Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, vymenené boli na komplet - elektrina, voda, odpady a kúrenie, ktoré je ústredné na drevo, brikety. Povalu majiteľ začal pripravovať na zobytnenie a je tam už inštalovaná elektrina, voda aj kanalizácia. Na pozemku o rozlohe 868 M2 sa nachádzajú 2 hospodárske budovy a prístrešok pre auto. Bližšie informácie Vám radi poskytneme v správe alebo sa na Vás tešíme na obhliadke nehnuteľnosti. 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
868 m2
Úžitková plocha:
165 m2
Zastavaná plocha:
165 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
868 m2

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti